UVF te Goes

Direct naast de A58 in Goes bouwde DELA uitvaartverzorging een nieuw crematorium.

Deze uitvaartfaciliteit is compact opgezet maar heeft alles onder één dak om het afscheid zo mooi en persoonlijk mogelijk te laten verlopen. Het pand is sfeervol ingericht met sprekende kleuren en veel kunst. Zo is er in de aula een uniek glaskunstwerk verwerkt in de muur, dat zorgt voor een bijzondere lichtinval en een serene sfeer.

Door de kleinschaligheid van de faciliteit is men erg flexibel, gastgericht. Van afscheid nemen met een klein gezelschap in de huiskamer tot het gebruikmaken van de condoleanceruimte met terras. Alle ruimtes zijn flexibel inzetbaar. De verzorgingsruimte is geschikt om samen met familie de verzorging te doen of rituele bewassingen uit te voeren. Het gebouw beschikt over een drietal aan familiekamers, waarvan er een ingezet kan worden als 24-uurs kamer. Daarnaast is er een gezinskamer waar naaste familieleden bij elkaar kunnen komen voordat de uitvaart begint. De overige belangstellende worden voor de uitvaart verwelkomt in de belangstellendenruimte, deze kan in het geval bij uitvaarten met grote bezoekersaantallen bij de aula betrokken worden. In de aula is er een flexibele opstelling van 120 zitplaatsen en er is plaats voor 100 staande gasten.

De koffiekamer beschikt over een grote voorruimte / foyer die en een terras waar naar de uitvaart op een passende de uitvaart kan worden afgesloten.