Uitvaartfaciliteit Nijmegen

In maart 2016 zijn de deuren geopend van het nieuwe crematorium en uitvaartcentrum Waalstede te Nijmegen. Het gebouw kenmerkt zich door een eigentijdse, ruime vormgeving en warme interieurkleuren. Het gebouw ligt op een prachtige grote locatie met voldoende parkeergelegenheid, en een grote waterpartij.

Uitvaartfaciliteit Waalstede beschikt over twee aula’s, een grote aula met 150 zitplaatsen en ruim 250 staanplaatsen, en een kleine aula met een capaciteit van maximaal 30 personen, deze kleine aula is door zijn flexibele indeling zeer geschikt voor een intiem huiskamer afscheid.

In het uitvaartcentrum zijn ook vier sfeervolle rouwkamers. Elke rouwkamer heeft een afgeschermd gedeelte waar de overledene wordt opgebaard en een familiegedeelte.

Er zijn drie koffiekamers, met voldoende capaciteit, twee hiervan zijn aan elkaar te schakelen voor grote uitvaarten tot 400 personen. Deze twee koffiekamers beschikken tevens over een terras. Ook hebben we de beschikking over een lounge. Hier kunt u na afloop van de afscheidsdienst en het samenzijn in de koffiekamer nog even met uw familie napraten onder het genot van een hapje en een drankje.