Organisatie

Povše & Timmermans architecten • ingenieurs bv dat zijn naam als architectenbureau in de afgelopen 30 jaar heeft gevestigd met opdrachten voor raadhuizen, kantoren, scholen, gymnastiekzalen, sporthallen, verzorgingshuizen, woningbouw, crematoria etc., is inmiddels uitgegroeid tot een veelzijdige bureau van overwegend jonge architecten.

Povše & Timmermans architecten • ingenieurs bv onderscheidt zich, behalve door het jonge elan van de ontwerpende directieleden door de continuïteit en kwaliteit van kennis en ervaring bij het technisch personeel, waarvan de meesten al lange tijd verbonden zijn aan het bureau.

Ondanks onze omvang vormen wij geen grote, hiërarchische organisatie. Door te werken met kleine zelfstandige units, die elk apart, kleine maar ook zeer grote opdrachten aankunnen onder leiding van een individueel opererende architect, blijven de lijnen met de opdrachtgever zo kort mogelijk. Dit is niet alleen in het belang van de opdrachtgever, het is ook de enige manier voor een architect om zijn persoonlijke visie duidelijk te maken.

Van belang is daarnaast dat wij als bureau lid zijn van de STARO [Stichting Architecten Research Onderwijsgebouwen]. De STARO houdt zich bezig met het ontwikkelen van concepten voor onderwijsgebouwen. Specialisten als pedagogen en didactici leveren elk vanuit hun eigen invalshoek een stukje deskundigheid. Tijdens symposia en studie-bijeenkomsten worden de nieuwste ontwikkelingen besproken. Zodoende blijven wij optimaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.